Oikein tehty porakaivo
tarjoaa puhdasta, raikasta pohjavettä

Helsinki, Vantaa, Espoo, Salo, Porvoo, Kirkkonummi, Karkkila, Nurmijärvi, Lohja, Hyvinkää, Vihti

Oma porakaivo on turvallinen ja helppo tapa saada riittävästi vettä mökille, omakotitaloon tai suurempaan käyttötarpeeseen, esim. maatilalle. Porakaivo on edullinen valinta, koska siihen ei liity kuukausimaksuja eikä veden käyttömaksuja. Porakaivon asentaminen kannattaa jättää ammattilaisen käsiin, jotta varmistut puhtaan veden laadusta, kaivon toimivuudesta ja pitkäikäisyydestä.

Hyvin toimiva porakaivo

Kaivonporaus on ammattitaitoa ja asiantuntijuutta vaativa työ, joka tarvitsee tehdä huolella. Huolellisesti porattu kaivo säästää sinulle aikaa ja rahaa, kun kaivo toimii hyvin.

Vihdin Porakaivopalvelu Oy on vuosien kokemuksen omaava porakaivojen ammattilainen. Tutustumme jokaiseen kohteeseen huolella ennen työn aloittamista ja kartoitamme kohteen porakaivon rakenteen, paikan, veden tarpeen ja pumppulaitteiston.

Ennen työn aloittamista asiakas saa kaivonporaustyöstä kirjallisen sopimuksen ja porausraportin. Toimintaamme kuuluu läpinäkyvyys ja asiakaslähtöisyys. Me teemme porakaivoporaukset avaimet käteen -palveluna täysin toiveidesi mukaisesti. Meidän työhömme voi luottaa.

pumppu
fire-hose-3102240_640

Kaivonporauksen jälkeen käytämme erillistä koepumppua mitataksemme veden tuoton. Huolellisuudella ja lopputuloksen viimeistelyllä voimme taata parhaan mahdollisen kaivon sinun veden tarpeellesi. Puhdistuspumppaus poistaa samalla sameuden kaivosta ja viimeistelee sen käyttöön otettavaksi. Ennen käyttöönottoa, vettä tulee myös juoksuttaa kaivosta veden kirkastumiseksi ja puhdistumiseksi.

Luottamalla kaivonporauksen kokeneen ammattilaisen käsiin, voit varmistua oman kaivovetesi puhtaasta laadusta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous porakaivosta ja porakaivotarvikkeista!
Teemme maksuttoman arviointikäynnin paikan päälle!